woensdag 7 november 2018

Brusselse wafels

Stripheld Nero sluit z’n wilde avonturen keer op keer af met een familiaal wafelfestijn. Roer de gesmolten boter erdoor. Ze geuren heerlijk naar vanille en je eet ze zo uit de han met poedersuiker.


Deze verse wafels serveer je met slagroom en rood fruit! Een wafel bakken, het lijkt simpel.

Toch zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Sofie en Bernard leggen het uit in De Meesterbakker. Wafels bakken, altijd fun! Tip: je hebt hiervoor een speciale bakvorm nodig.


Makkelijk om te maken en waanzinnig lekker. Op zoek naar het lekkerste origineel recept brusselse wafels recept? Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen.


Laat je inspireren en ga aan de slag!

Maak zelf brusselse wafels. Dit brusselse wafels recept is klaar in min. Meng de bloem met de suiker, voeg er een beetje melk aan toe. Doe er een na een de eidooiers bij, de rest. Met dit recept zijn ze sowieso heerlijk.


En razendsnel klaar: meng de ingrediënten tot een beslag en begin te bakken! Er bestaan ook zachtere wafels , die warm of koud gegeten kunnen worden. Tja, hoe kwam het eigenlijk dat ik zo fanatiek aan het experimenteren sloeg? Dat kwam door het recept dat ik vond op internet dat afkomstig was uit een van mijn.


Voor de meeste mensen is een wafel een rechthoekige zachte koek met kuiltjes. Brusselse wafels met slagroom of met poedersuiker? Eerder schreef ik al over het verschil tussen de. De keuken is de peper en het zout van een cultuur, de ziel van een land. In België zijn wij behoorlijk verwend met recepten en kwaliteitsproducten die onze trots.


De lekkerste wafels recepten. Een selectie van de allerlekkerste wafels recepten.

Luikse wafels van ei, suiker, melk en bakmeel. Meng de eierdooiers met de mix, de boter en het water. Serveer met een laagje poedersuiker en verse slagroom.


Ze worden dan ook geserveerd met poedersuiker. Klop tot een glad beslag. Knapperig, licht en luchtig: om warm te eten met slagroom, ijs of fruit en altijd met een laagje bloemsuiker.


Lekker met poedersuiker of wat dacht je van warme wafels met een bolletje ijs als nagerecht?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.